پرسودترین کالاهای وارداتی از چین به ایران در سال ۹۹ کدام بودند؟

در این مقاله تصمیم داریم چگونگی واردات کالا از چین را بررسی کنیم و شرکت صادرات و واردات از چین مطمئن را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

برخلاف اینکه بین کشور ایران و چین تعامل بالایی وجود دارد، اما بسیار از بازرگانان و تجار فرآیند وارد کردن کالا از چین را نمی دانند و شرکت های صادرات و واردات از چین را نمی شناسند و یا نمی توانند بهترین شرکت واردات از چین را انتخاب کنند.

در این مقاله به همه سوال هایتان در رابطه با واردات کالا از چین پاسخ داده می شود.

چگونه می‌توان از چین کالا وارد کرد؟

کشور چین یکی از اصلی ترین و مهم ترین کشورهایی است که واردات کالا از آن به ایران زیاد صورت می گیرد و حجم بالایی از واردات کالا به ایران متعلق به این کشور است. مثلا اگر امار سال ۹۹ را بررسی کنید می بینید که کشور چین رتبه نخست را در تجارت با ایران داشته است. حدود ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار کالا در سال ۹۹ وارد ایران شده است و مقداری بیشتر از این عدد نیز از ایران به چین صادر شده است.

البته با بررسی آمار سالهای گذشته نیز می بینید که معمولا دو کشور چین و امارات رتبه های اول و دوم واردات کالا هستند و بعد از این دو کشور ترکیه، آلمان و کره جنوبی حجم زیادی از صادرات کالا به ایران را به خود اختصاص داده اند.

حجم بالای تجارت با چین سبب شده بازرگانان و افراد زیادی درصدد واردن کردن کالاهایی مانند لباس یا گوشی موبایل از چین باشند. ولی برای بسیاری از افراد سوال است که چگونه باید واردات از چین را انجام دهند و مراحل وارد کردن کالا از چین به چه صورت است؟

چگونه از چین کالا وارد کنیم؟

وارد کردن کالا از چین به تسلط به زبان چینی و فرهنگ آنها، اطلاع از قوانین و مقررات تجارت، نیازهای وراداتی در کشور و … بستگی دارد. این موضوع چیزی نیست که همه افراد بتوانند آن را انجام دهند. به همین دلیل به دنبال شرکت صادرات و واردات از چین مطمئن می‌گردند. بعد از بررسی شرکت های مختلف، تصمیم گرفتیم شرکت بازرگانی آسان تجارت را به شما معرفی کنیم.

این شرکت از مطمئن ترین شرکت های بازرگانی برای واردات و صادرات کالا است که با شماره ثبت ۴۵۹۸۷ در ایران و با نام تجاری Guangzhou Sing Song Import and Export Co., Ltdدر کشور چین فعالیت می کند. همچنین با نام تجاری  Asan Import _Export  .GmbHدر کشور آلمان نیز خدمات مربوط به واردات و صادرات کالا را انجام می دهد.

خب به سراغ روند واردات کالا بر می گردیم. برای وارد کردن کالا اصلی ترین و مهم ترین نکته ای که باید بدانیم این است که چه کالاهایی برای وارد کردن بهتر است و کدام کالاهای نیازهای بیشتری از کاربران را برطرف می کنند. برای تجارت با هر کشوری باید نسبت به بازار آن کشور شناخت خوبی داشته باشید.

کالاهای وارداتی محبوب آن، کالاهای صادرات محبوب و قوانین و مقررات مربوط را بشناسید. بخش زیادی از واردات کالا در ایران از کشور چین انجام می شود زیرا این کشور با تحریم ها همراهی نکرده و ارتباط خود را با ایران حفظ نموده است. بنابراین وارد کردن کالا از چین کار بسیار سخت یا پیچیده ای نیست.

همچنین قابل ذکر است که تولید کنندگان چینی نسبت به نیازهای مصرف کنندگان ایرانی و بازار ایرانی، شناخت خوبی دارند و معمولا اجناس آنها با سلیقه مصرف کنندگان ایرانی همخوانی دارد. برای مثال می توانیم به خودروهای شاسی بلند چینی یا موبایل های چینی اشاره کنیم که تواسته اند حجم زیادی از بازارهای ایران را از آن خود کنند.

چه کالاهایی بهترین اجناس وارداتی از چین هستند؟

به جای تکیه بر اظهارات یا شنیده‌ها در مورد بهترین کالاهای وارداتی از چین به سراغ وب سایت اتاق بازرگانی تهران می رویم. این سایت لیست کالاهای وارداتی را در گروه های زیر منتشر کرده که حجم زیادی از کالاهای وارداتی در این دسته ها قرار گرفته اند:

  1. قطعات صنعتی و ماشین‌آلات
  2. لوازم جانبی اتومبیل
  3. کاغذ
  4. قطعات و لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر
  5. مواد اولیه شیمیایی و معدنی
  6. قطعات ساختمانی و لوازم خانگی

واردات جزئی از چین شامل چه کالاهایی می‌شود؟

برخی از تجار و بازرگانان به دنبال برطرف کردن نیازهای خاصی از مصرف کنندگان ایرانی هستند و می خواهند واردات جزئی کالا از چین را انجام دهند. کالاهایی که معمولا در این دسته قرار می گیرند عبارت اند از:

  • موبایل و لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر
  • قطعات و لوازم پلاستیکی
  • وسایل مربوط به خیاطی
  • کاغذ دیواری و موارد مشابه
  • لوازم خانگی
  • انواع وسایل روشنایی و لامپ
  • انواع شیرآلات و اتصالات لوله‌کشی
  • لباس مردانه و زنانه
  • پارچه و انواع مختلف آن
  • پیچ و مهره  و …

واردات از چین چه هزینه‌هایی دارد؟

رای وارد کردن کالا از کشورهای دیگر مستلزم است هزینه هایی را پرداخت کنید. البته این هزینه ها وابسته به مواد مختلفی هستند. مثلا ایا کالای وارداتی به آزمایشگاه رفتن یا انبار شدن نیازی دارد؟ بعضی از بازرگانان نیز با مشورت با گروه کاربلد و مجرب در زمینه واردات و صادرات کالا هزینه های خود را تا حد زیادی کاهش می دهند. زیرا معمولا شرکت های تجاری دارای تجربه و مهارت زیادی در امر واردات کالا هستند.

قیمت تمام شده کالای خریداری شده همچنین به انتخاب نوع حمل و نقل آن نیز بستگی دارد و می تواند هزینه کالا را کاهش یا افزایش دهد به طور کلی موارد زیر هزینه های واردات کالا هستند:

  1. هزینه ای که بابت خرید کالا در کشور چین پرداخت کرده اید
  2. بازرسی کالا
  3. گمرک
  4. ثبت سفارش و تخصیص ارز
  5. جابه جایی و حمل و نقل کالا
  6. انبار داری
  7. ترخیص کالا
  8. بیمه بار

البته توجه داشته باشید برخی از کالا ها و قطعات شامل تخفیف ها و معافیت هایی هستند که می تواند هزینه تمام شده واردات را کاهش دهد.

برای صادرات و واردات کالا، ایران گمرک ها، بندرها و فرودگاه های متنوعی دارد که طبق بررسی آمارها، بیشتر واردات کالا از چین از طریق این بنادر، گمرک ها انجام شده است.

مثلا سال گذشته و در چند ماهه اول سال، گمرک منطقه شهید رجایی حدود 200 میلیون دلار واردات کالا داشته است. از گمرک های مهم وارد کردن کالا از چین می توان موارد زیر را نام برد.

  1. بندر امام خمینی (ره)
  2. منطقه آزاد تجاری چابهار
  3. منطقه ویژه بوشهر 1
  4. غرب تهران
  5. گمرک منطقه ویژه شهید رجایی
  6. فرودگاه امام خمینی (ره)
  7. منطقه ویژه اقتصادی بم
  8. تهران امور واردات

حمل و نقل از کشور چین به سه روش هوایی، دریایی و زمینی انجام می شود.

 

منبع: دنیای اقتصاد

(دارای امتیاز 3 از 5 با 1 رأی...)
‫5/5 ‫(1 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید